FlavouR oF LIfe....lovE it and LiVe it ...

"Bila Mana Hidup Ini Sungguh Berperisa~~ YummyLifeLicious "

Wednesday, November 10, 2010

Ari Ini SayE DapaT~~~~~


oh this past day aku banyak dapat benda2 (news n jugak barang2) ngeee~~~~ malam tadi dapat news from dik po...waaa~~~ benda menyemangat kan aku tuk 'menjaga kesihatan' hahha..lawak jek...tak mau citer banyak2 kat sini takut x jadi...oh today telah start smuler citer2 yang berkobar2 tu...yosh ganbatei kudasai... aku terpaska berbaik2 smuler gan sorg akak yg ngeri nie... hai kak yoroshiku onegaishimasu....hisashiburi desu neh ngeee~~~ ^_*


Oh ari nie dapat ler plak kad jemputan ct chantek...comey kn kad kawen die siap reben2 bagai hehe...next month majlis nye, dalam dilema nak g yg kat kedah or x??? ermmm...kalo x jadi g kedah akan g yg kat tempat sepul jek nnt... ct chantek aku tau ko akn bace nie nnt..so ko nak pe??? ko jgn mintak mengarut2 ek...udahnye nnt aku wrap kucing kat luar umah tu sekor tuk ko as wedding present hahhaha~~~~ ^_*


oh yg nie plak omiyage from a friend yg skrg duk kemaruk berjalan jek keje die hehhe...last week die g Philippines...waaa~~~best kan. aku nie sbnr ske berjalan tp aku bukan ler avid traveler. i'll go if i want to go...bukan pe dah anak2 nie leceh skit nak berjalan (hahha..uwekssss ^_*) kang nak kena antar anak2 g pet hotel lak..sian dieorg.. oh aku nak berguru gan this otoko no hito coz mayb next month nak g singapore..yeaaa~~~~die dah pena g singapore so nak mintak tips2 holidy yg bergune ngeee~~~ UNIVERSAL STUDIO here i comeeeeee~~~(poyo jek, kalo jd ler ekkk) okies...oh rerakan thanks yek 4 da news n omiyage...daaaa~~~xoxo...

5 comments:

suzaini said...

Possyyyyyyyyyyy~ U have to be kurus on dat day. Jgn rosakkan gamba2 aku tauuuu. Hihi. Make sure u look vogue and fabulous. Tp jgn overshadow aku tauu. Hehe.

HimAwaRi said...

hahhaha...iyo lah mokcik gan berusaha keras la nie..siap bli salad la nie ha....kuikuikui poyos btl...vogues terbabas aku nnt... ^_*

tIm said...

heee..kad tu comey mcm i kan *blush*
hahahha..heee,takpe if tak dpt attend on my side u can always go to shaiful's side.tp wajib dtg tau.

rafi awang said...

ooo..ngutokkk aku kaki jalan!,, ahaha

HimAwaRi said...

ct chntk: insyallah akn jejak ke sane..jgn luper berkat aku nnt tau... ngeee~~~

rafi : waaa~~kedapat ngutok nie..hehe thanks 4 da omiyage...

Related Posts with Thumbnails