FlavouR oF LIfe....lovE it and LiVe it ...

"Bila Mana Hidup Ini Sungguh Berperisa~~ YummyLifeLicious "

Saturday, February 16, 2013

Raikan Cinta~~~ Edisi Chepok Kawen

Ari senin lepas den g mencemar duli menghadiri perkahwinan adek diyana @ mamabetty  kat Wisma sejarah..btl2 tengah2 between national library n pusrawi... sebenarnye aku tak sihat that day br jek baik demam tp tekak aku skt giler ssh nak menelan, telan air liur pun sakit..bygkan ler huhuhu...oh masa g tu janji gan farah tuk sesama ke upm..cos kami menumpang kete YB Kunyit... 

Seb baik masa kami sampi dlm kul 1 lebey org dah reda skit cos pegantin bersanding kul 12.30pm. Ramai gak ler geng garu2 yg datang ari tu tp sama ramai gak yg x dpt dtg cos ada komitmen lain.. jom layan pic merempan kat sana ^_^

sgt bertuah lg terkesima dpt bergmbr gan YB kunyit tp aku tak tau pe motip handbag aku d peraga kn sebegitu keadaan nye huahuahua~~ 

Bila 2 mak dara n 2 anak dara bergambo hehehe..sexcited nk potong kek gamaknye... 

Cah chantek yg dtg berdua tp akhirnye sensorg gak n ayat fofular nye 'gi mamposss la' n Mi-shah bersama farah kecik yg d kelek ramai ^_^  

Bergambo bersama perantin lama...time kasih bangbert2 n datin Ann-Jolly jemput kami..

Pic kami bersama pengantin, Azhar@chepok dan isterinye Zaharah~~ selamat pengantin baru smoga kekal hingga jannah... sweet jek ^_^ 

Nie edisi free-style ler kunun2 nye...muahahaha...

 Di kesempatan ini perantin lama mengambil kesempatan tuk bergambar n naik pelamin skali lg hehehe... amboi kemain lagi ekkk~~~ dua2 bajet ayu jek :p

Siap ada sesi potong kek lg perantin lama nie tau...over btl hehehe..apa2 aku doa kn korang berdua kekal hingga jannah, murah rejeki n dpt pe yg d hajati dlm hidup Insyallah, AMIN...thanks yek jemput kami..punya la lama berkampung kat situ dr ramai org smpi kami ler org yg terakhir balik hehehe..jgn serik jemput lagi yek ^_^ daaaa~~~xoxo

*pic hasil ehsan YB Kunyit..Tq Tq Tq ^_^

2 comments:

MamaBetty said...

Tq sbb sudi hadir ye acixkurung..lebiu!

HimAwaRi said...

Hehehe...time kasih jgk sbb jemput.. ^_^

Related Posts with Thumbnails