FlavouR oF LIfe....lovE it and LiVe it ...

"Bila Mana Hidup Ini Sungguh Berperisa~~ YummyLifeLicious "

Friday, October 11, 2013

Shopping n gurls DAY OUT!!!


The last 2 weeks aku, diyana n cah cantek mencemar duli ke Kenanga Wholesale Mall.. alah at first kan just nak teman2 dieorg sajorkkk!!!! hehehehe... nie kira gurls day out ler nie... mula2 shah nak join tp last2 x jadi cos die ada kerja, bella plak kena study for xm, rina g family day kat langkawi.. so bertiga pong alrite sajorkk ^_^


Yang nak pergi nie sbnrnya diyana lah cos katanye x pena kesana (aku pong x penah jgk hikhikhik), cah cantek plak mmg dh biasa tawaf kat sini so kira die mcm pemandu pelancong bagi kitorang lah... cah cantek nak cari baju2 baby sebenarnye.. cer tgk nie mcm2 jenis n design kan baju2 baby kat sana, geram btl aku tgk hehehe...


Kat sini barang2 die kebnykan jual borong tau sooooo lagi bnyk ko beli lagi murah lah rege brg tu..so kalo nak kesini aku nasihatkan better korg dtg gan kawan2 n jgn g sensorg... g gn kekawan so nnt leh bli share2 so nnt dpt ler murah..aku bli shawl lembut kosong tuk baju kurung opis sehelai die jual rm15 tp kalo amik 10 jd rm10 sajorkkk so opcos ler aku amik 11 hehehehe...kaler2 die very the meriah tau...mmg puas atiiiiii~~~ oh aku jmpe 1 kasut cantik hehehe..gigih berzikir dlm kedai tu nak kasut cos actually at first kasut tggl last pair jek n sebelah kaki aku x muat sgt n agak ketat tp dgn kebijaksana hakak tu die berjaya bt magic so akhirnye muat la hehehe....thanks akak ILapU


penat tawaf opcos ler kena makang yu..so for lunch kami pi mencekik XXL ciken gan sweet potato plum n meesua.... duduk2 sambil makan then borak2..mmg best. Then malamnye kami pi mencekik kat tmpt beselah iaitu AYAM PENYET, habislah kegilaan datin untuk makan ayam penyet telah kembali so harap maklum selepas ni mmg kerap lah kami kesana lagi yahooooooo~~~ hehehe.... Okiessss...daaaa.....xoxo

4 comments:

Esah said...

Hahahahaha!! Very the TEMAN SAJORK kekdahnya!!! Tapi org yang teman very the PENSHOPPING tau!!!

MamaBetty said...

Ya...kegilaan penyot kembali lagi!! Hikhikhik

HimAwaRi said...

wei cah aritu jek mood shopping aku menjelma len2 kali xde dah hikhikhik :P

HimAwaRi said...

hikhikhik...aku pong ske penyet penyot jugak ^_^

Related Posts with Thumbnails