FlavouR oF LIfe....lovE it and LiVe it ...

"Bila Mana Hidup Ini Sungguh Berperisa~~ YummyLifeLicious "

Saturday, September 18, 2010

Mengopi SamBiL meReflex meH~~~


yesterday duk g mengopi wif cik ctot, kiteorg kalo tetibe terhingin br la g mengopi nie coz we are not a coffee addict (kekadang heran gak org leh g mengopi tiap2 ari nie...x pening la kpale dieorg nie....ngeeee)



dah sambil mengopi nie melepak la jgk n borak2 n mereflex lak gamak nye (x leh gune ayat mengumpat nie hahhaha...sensetip) borak2 nie, termasuk la plak ke dalam topik mengenai friend and friendship... makin la kite kenal dunie nie makin macam2 jenis makhluk tuhan la yg kite jmpe kn. baik dari yg mmg ikhlas nk kawan gan kite coz mmg nak kawan, n ada gak jenis nak kawan gan kite coz ada bnd yg die nk korek gan kite, n ada gak kawan yg depan kite baik tp kat blakang d stab nye kite macam dh xde besok...huhuu n bla bla bla la... kawan yg mana kah anda tepuk dada tny la otak...hokey~~~


Aku nie mmg la ada ramai kawan n the last thing that i want to do is to hurt my friend..tp a long the way kita nak ke..kita x nak ke ..we WILL HURT PEOPLE, that is a FACT that we can't AVOID, sesape yg sangke die x pena bt silap tu aku ingt die mst hengat die MALAIKAT kotttt... cause tell me mahkluk tuhan mane yg x make a mistake kan (ayat cliche nieee)... But what i treasure the most is when i make a mistake PLEASE TELL ME...i'm not a MIND and ACT READER that can read your mind and your action towards me...if you smile at me i guess u like me (mane la i tau dlm ati u ape??? menanah ke..ikhlas ke...u sorg je yg tau) i mahkluk tuhan yg xde 6 senses la...kalo ada dh lame i join sarkas jadi yg tukang bace mirror ball tu..


ntah la n lagi 1...kalo dh kawan tu aku x mau la jadi SEASONAL friends...pada definasi aku seasonal friend means time ko rase nak keep in touch gan member yg sorang nie...macam dh xde besok la 24/7 la ko duk berkepit jek gan member yg sorg nie..tp bile rase cam dh x season dh nak berkepit gan member sorg nie...okies chow bye2.... pelik jek org mcm nie... tp maksud aku bukan la kena berkepit 24/7 tp at least u know la kan.... 4 me no CONTACT means THAT FRIENDSHIP WILL HEAD TOWARDS DOOM-LAND~~~~Sayonara.... TO my friends i may have your friendship but i don't OWN you...u are free to do what ever u like... but in that FREEDOM both of us must know how to make that FRIENDSHIP work out.... DESPITE everything i TREASURE all my friends the MOST in my LIFE... AND if you REGARD ME as your FRIEND i HOPE, YOU will DO THE SAME THING as well... Muah~~~~xoxo

FRIENDS I LOVE YOU ALL....
(CTOT,NISAH, JUNE,VEEN,DIKPO,KAKPO,LIZA,LINDO,MOR,H.HO,YAM,ZAM,CTCHANTEK,CAMMY,RAFI etc....list goes on n on o on.....)

5 comments:

tIm said...

rose,i nak tepuk dada ni,jap..i kawan jenis yg comel..pls admit that coz i know deep down inside u nak ckp cemtu kan.hehehehe.
yes,sgt setuju ape yg u ckp tu.when u be friend to someone it doesn't mean that u own that person but u have to know how to make the friendship last no matter where or when.
i love u too dear :D

da rindu u guys at d office :(

hugs

HimAwaRi said...

hehhee..ada org terperasaan comey ^_* iyo lah comey anda yek....hahha btl3 friendship nie kene jaga or else better say sayonara le gamaknye... i pun rindu gakkkkk sume org kat opiz nie...huuuuu~~~tp paling kesian cammy ler hahha...sensorg smpi next week ngeeee....

tIm said...

betol3..keep it or leave it kan?

heee..tu la,kesian cammy.kte syok je coti,dia kat opis sensorg.hehehehhe..
tp ntah2 dia pon jarang dok opis.hehehe..cammy kan da pandai sekarang :P

HimAwaRi said...

yup...btl3 i lagi rela kalo org dr x kawan gan i dr kawan tp sbnr x ikhlas...bile tau lg skit ati...huuuu~~~

hahha..cammy wajib ler tu...die dh terrer dh skrg nie, kalah kite..hahhaa...

tIm said...

ya betol!!!!!!!

Related Posts with Thumbnails