FlavouR oF LIfe....lovE it and LiVe it ...

"Bila Mana Hidup Ini Sungguh Berperisa~~ YummyLifeLicious "

Tuesday, September 21, 2010

i LEARN from the BEST... ngeeeee~~~


i learn from the best, i learn from you...mcm lagu sape ekk nie???? Whitney Houston... hehhee~~~ kadang2 ada gak benda dalam idup nie baik or x baik tp kite leh gune pakai gak dalam idup....aku ada lah blajar 1 benda nie...n aku rase benda ada gak gune nye time2 macam skrg nie..ngeeee~~~~ sangat berterima kasih kerana ada gak sudi mengajor benda nie kat aku..ngeee~~~stelah melihat keberkesanan nye benda nie aku rase ada agak berbaloi untuk men'try benda nie...hehehe~~~can't wait to do it ^_^ serious benda berkesan tau..coz org yg slalu buat benda memang pro...aku scara tidak langsung tlah terbelajar dah... yosh arigatou neh... akan mencube nye dari skarang..mase taip benda alah nie pun dah mule dah...weeeee~~~~wish me luck xoxo... ^_*

3 comments:

tIm said...

apekah??

HimAwaRi said...

hehhe..meh la blk sini cpt br ler leh tau...kuikui..ko nie nak bernikah ari nie pn duk galak berblog2 nie..bgs2 pengatin moden haahhhaha....

tIm said...

hahahahaha..harussssssss

Related Posts with Thumbnails