FlavouR oF LIfe....lovE it and LiVe it ...

"Bila Mana Hidup Ini Sungguh Berperisa~~ YummyLifeLicious "

Saturday, September 25, 2010

kenYANG la nieeee~~~AMIN


waaaa....ari nie sangat la alhamdulilah KENYANG dengan rejeki2 yg ALLAH kasi...ALHAMDULILAH~~~~ nie la kronologi journey for food ktorang ari nie ngeeee~~~ me n cik ctot start all the food journey at 11am... we grak to Ampang for cik ctot nye kazen nye umah..die buat aqiqah anak n after bace yasin n all we menyantap ler...ada macam2 gak nasi wit bermacam jenis lauk pauk then ada roti jala siap bagai...oh lontong n nasi impit kuah kacang pun ada nie...waaaa~~


x lame pastu grak lak g putrajaya umah sedara cik ctot gak... tp on da way dr kl ke sane jem yg agak hebat, nyesal x hekot highway putrajaya yg jauh tu waaa~~~ umah atok nie mee soto die sodap ngeeee~~~ada laksa gak (knowing me..aku x makan laksa lor..) ada gak spaghetti, cucur udang, roti jala pun ada gak lagi...prut mmg macam nak meletopsss~~~oooo ujan time nie tp ktorg redah gak...


dengan ujan yg ada lebat ktorg grak lak g sri putra umah kak zuhrah...kawan keje ktorg...umah die sbnrnye from 12-4pm tapi duk sbb duk sebok ke hulur ke hilir ktorg sampai umah die kul 5 lebey...hehhe seb baik ada lagi org yang datang...(kak zuhrah siap ugut kalo x dtg putus kawan nie..kuikui...comey jek.. kalo x ugut pun ktorg dtg ler kak ^_*) kat umah kak zuhrah ktorg sbnrnye mmg dh x leh nak menyumbat prut nie lg ....tp mengigih kan diri gak..sian tuan umah penat tempah katering... nasi beriyani menu die...sedap nasi n lauk nye..ada lemang gak tp mmg dh x leh masuk dah...duk la borak2...borak2 nye borak sampai ler 6 lebey...bergegas ler grak balik coz mlm nye pun ada gak lagi open house nye ( leh bayang kn x...huuuuu mmg ari tuk mkn sungguh)


sampai umah kul 7...kedebuk gedebak , solat siap sume kul 7.45 truz grak ke KLGCC, nie open house yang d buat oleh family abg ipar cik ctot. ...bayang kan x sempat tukar baju pun ngeee~~~ sampai kat sane pun dah kul 8 lebey...sampai jek kak un kakak ctot tegur naper x tukar baju ngeee~~~..sume org tny...abg khairun, abg ipar cik ctot pun perli die gak coz x tukar baju (rasional nye naper sume org tau ktorg pakai baju siang td coz, siang nye ktorg g beropen house gan mereke2 juge ngeee~~~) kat sini lagi ler raja segala open house..macam2 ada...ktorg yg dah agak surrender nie pun menjamah2 lah menu2 yang ada... pas puas posing2 sane sini...kul 9 lebey ktorg pun mengundur kan ler diri... bayang kan 4 tmpt dlm 1 ari...mmg murah rejeki nie..AMIN..... misi selepas nie ialah...... (fill in da blanks..cik tim dah sound dah ngeeee) daaaa..xoxo

2 comments:

tIm said...

haaaa..tau takpe.cepat!!!move it move it!!!!

HimAwaRi said...

meh muler kan diet kebaya...yoshhh~~~~mcm maner ler mkn nye x berhenti2..rejeki makan free mencurah2 ngeeee... AMIN...

Related Posts with Thumbnails