FlavouR oF LIfe....lovE it and LiVe it ...

"Bila Mana Hidup Ini Sungguh Berperisa~~ YummyLifeLicious "

Wednesday, October 24, 2012

Proses HARI bahagia SAYA!!!!! ^_*


Konvokesyen UKM ke-40 ^_^


Sebelum grak ke UKM pagi tu sempat berlaram2 gan jubah dulu kat umah, tp sempat bergambar gan mikie tikie jek cos dh lambat hohohohoho~~ (muka excited gilosssssss :p )


Nie kat dalam Dectar sebelum perarakan siswasah masuk dewan, Fssk la fac paling ramai students die konvo tahun nie..~~


Nie suasana dalam Dectar, oh my sesi scroll d sampaikn oleh Duli Yang Maha Mulia Yang Di-Pertua Negeri Sembilan ^_^




Pic meroyan2 pas sesi trima scroll~~~ Alhamdulilah sgt terharu biru den!!!!!


Oh kakak ponteng skolah semata2 nk g konvo, hope bila die tgk konvo nie dpt merangsang semangat die tuk belajar elok2 tuk STPM n pastu dpt smbg buat degree plak, Insyallah~~


Pic ctot 1 family ^_^ Pakcik n makcik are surely proud of her~~


Oh thanks for the flower makcik, ingat kn konvo tanpa bunga kami2 nie hehehe~~


Oh last but not least sempat cari diyana a.k.a mama betty, die pong konvo gak ari tu tp die sidang 6, mine is sesi pagi so bila den abis turn diyana plak~~ so happy to see her there, look at her jubah...fink tak hengat u hehehe~~~ sgt bersyukur sume nie dh abis, 2006 konvo degree, 2012 konvo master, phd????? hehehe insyallah ada rejeki sooooooooooooon ^_^ smoga d permudahkan~~daaaaa..xoxo~~

2 comments:

meowwmania said...

amin....insya'Allah mudah-mudahan :)

tahniah yerk!!

MamaBetty said...

best kan konvo..mula2 nak amik jubah macam lemau jek..bila dah hari kejadian..walaweiii..undescribable feeling i tell uuuu..kuikui..ayuh..PhD kita pasnih!!

Related Posts with Thumbnails