FlavouR oF LIfe....lovE it and LiVe it ...

"Bila Mana Hidup Ini Sungguh Berperisa~~ YummyLifeLicious "

Friday, June 8, 2012

BesTnye DapaT tgk Luar~~~ :)


Hai duk depan pintu je ker bubu n momot??? nape tak mau kuar nie ekkkk??? hehehe~~baiknye anak2 mummy nie :p nak tau tak nape dieorg tak kuar nie??? jom tgk pic bwh nie....

I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
V


Ha skrg nmpk tak?? la nie dh ada jaring kecik2 kat grill umah tu hehehe~~sbb tu ler anak2 bulus nie cume leh duk dpn pintu tp takleh kuar... tgk nie sumer berkerumun depan grill... jakun malaun sumer2 nie ^_^


abg chokobie control macho tak gi duk depan pintu tp mata tetap gak perhati bulus2 len yg duk kerumun tu~~ ;p


hehehe..Nyipie pun nak join gak, hesitate at first but last2 tak leh resist nie, sbnrnye dari dulu nk letak jaring nie cuma tak buat2 jek n kebetulan anak buah si kakak ada kat sini so td dia lah yg tlg den pasangkan nie..bukan pe lately si momot kemain lg kepantasan menyelinap stiap kali bukak pintu~~


Tgk sumer montot2 monteks tu kemain lg si Nyanya, Bubu, Momot n Mikie...syok btl dieorg ptg td tertepek kat depan grill tu, dpt tgk luar, bau2 kat luar, tgk pokok2 hijau hehehe..mummy pun happy tgk anak2 happy..so lepas nie ptg2 pas blk keje leh la anak2 bersidai bersantai depan pintu~~hehehe daaaa~~xoxo ^_^

2 comments:

meowwmania said...

hehehehe...cian dah takleh keluar

MamaBetty said...

acik kurung..ai nak buat jugak ler..hekhek

Related Posts with Thumbnails