FlavouR oF LIfe....lovE it and LiVe it ...

"Bila Mana Hidup Ini Sungguh Berperisa~~ YummyLifeLicious "

Wednesday, April 6, 2011

Budak2 Kenit (Koceng) untuk di ADOPSI~~SiLa tgk Jika Berkenan~~


Rerakan animal lover saya ingin memberikan 3 ekor koceng tuk d adopsi, mama mereka adalah stray cat yang telah saya sunatkan, sila rujuk entry sebelum nie, kisah mama mereka yek ^_^ umo mereka adlah dlm 2-3 months mcm tu... ada 3 ekor, 2 adalah boboy n 1 ada gegurl... saya dah ada 3 ekor babies kat umah yg indoor n memberi makan 7 ekor stray outdoor so mmg dh x mampu nak tambah lg (kalo sy dpt kawen gan org kaya yg ske koceng nnt sy bukak animal farm, tp malang nye ntah mane ntah org kaya tu kekeke~~) mereka sgt comey tp masih takut2 gan manusia cos mereka adalah stray cat... attached kat sini pic2 budak2 kenit tu termasuk pic2 percobaan melarikan diri dr umah saya kekeke~~sila la lihat kalo2 berkenan (dlm ati sy ckp sila la berkenan~~huuuuu T_T sila la berikan kehidupan yg lebey baik kepada mereka) lokasi saya adalah d bangi, sebarang pertanyaan sila tanya yek~~ nie adalah untuk serious adopter only dan mereka yg yakin boleh menjaga dak2 kenit nie gan baik n kalo bleh tlg indoor kn la mereka yek~~ mereka2 nie dh d dewormed~~


Nie si Gegurl tu, bermata kuyu yg comey (literary mmg cat eyes minah nie), ber'belang2 pattern bulus die n ekor panjang~~very the shomel ^_^


Nie one of the boboy, die nie jenis bulu panjang skit, tgk bulu dada die, mengancam u kekeke~~~ pakai stokin sume kaki n ekor gebu sedikit berpintal2~~
^_^



Nie die another boboy~~yg nie pakai stokin gak, bertapa hensem nye hero nie berstokin~~ muka agak ayu tp boboy upanye keke~~ekor panjang gak pattern bulu belang2~~ ^_^


Nie adalah percobaan melarikan diri dari umah i kekeke~~tp kedapatan oleh tuan umah, operasi melarikan diri tersgt la EPIC FAIL hehe~~ ^_^

P/s = Walaupun sy ingin mereka d adopsi secepat mungkin tetapi tuk potential mama n papa baru mereka yg berminat tuk adopt this babies, please n please jaga la mereka baik2..walaupun mereka hanya kucing stray cat tapi kalo d jaga elok2 musti mereka pun leh jd cantik2 n gebu2...bantu lah mereka tuk mendapat kehidupan yg lebey baik~~~sekian terima kasih dari saya yg berharap duit sy banyak so leh jage babies nie sendiri tp apakan dayaku~~~@_@

8 comments:

Juz Call Me Sharz said...

muke sweet je...tapi bile tgk gambar last tue..hikhik..nakal rupenye dorang nih.. =p

Arumi Dasuki and Erma Alyssa said...

hai himawari, boleh saya dapatkan number anda? sebab saya dah jumpa org yang berminat nak adopt kucing ni :)

Arumi Dasuki and Erma Alyssa said...

hai himawari. Bole tak saya dapatkan num awak? Sebab ada orang yang berminat nak adopt si comel ni :)

HimAwaRi said...

@Sharz~~ Dieorg nie samseng kg dusun nie, muke jek sweet tp jeng..jeng.. raja memanjat nie hehe~~

@Erma~~ Hai dear, u minat yg mane 1??? yg mane yg menawan hati?? ^_^ oh tp inform awal2 yek yg itam putih tu dh ada org mntk KIV dulu..tp yg 2 lg still available~~

meowwmania said...

alahai comel-comel semuanya, cair hati tgk tp aunty meoww pon dah ada ramai anak-anak bulus

aunty doakan smoga si comel-comel ni dapat tuan baru yg penyayang secepat mungkin, insya'Allah mudah-mudahan :)

HimAwaRi said...

Thanks la aunty meoww~~ati i nie pun cair gak tgk dieorg tp pe kan daya, poket nie dh lame jugak cair cos x mampu~~~sedey huuuu T_T

aunty meoww pun tlg la yek tny kat kwn2 mane yg nak koceng nie..thanks yek ^_^

Suara Kalbu said...

Alahai comelnya mereka ni

Hopefully mereka dapat keluarga angkat yang penyayang dan jaga mereka dengan baik

CourFeyLia said...

chumil2 lar...
nakai plak 2...
mcm nk bela...
tp ape kn daye...
student lg...
ongkos x byk...
n tkot xde ms nk luang ngn meke...

Related Posts with Thumbnails