FlavouR oF LIfe....lovE it and LiVe it ...

"Bila Mana Hidup Ini Sungguh Berperisa~~ YummyLifeLicious "

Thursday, March 31, 2011

Ermmm~~sy pun Tak tau lah~~

saya sgt pissed off pada org yg x tau nak menjaga _____________ nie. i have a long discussion with cik ctot yesterday about ____________. Pasnie saya pun dah malas nak menjaga ___________ jugak. saya cume akan menjaga ___________ dengan org yg menjaga ___________ dengan saya sahaja. Dunia nie kecil jek, jgn la terlalu stuck up dengan apa yg kita ada sekarang cos we might lose it someday. ___________ adalah sesuatu yg pena kita ada kenapa nak lupakan ___________ tuk sesuatu yg baru kita dapat sekarang. benda nie kalo d cakap mcm open a can of worms. it would do more harm n damage, so saya akn sedaya upaya tuk diam kan sahaja, tp ati kecik sy ada gak terdetik mcm saya nie d pergunakan jek...sedey gak tp xpela ^_^ Sekian terima kasih... marilah kita meneruskan kehidupan masing2... Oh cik ctot jika suatu ari nnt it happens saya pun begitu, mohon lempang saya laju2 n kuat2...Chokobie, Nyanya, Debab cpt pluk mummy (This is an order, cepat!!!! kalo x pluk, x dpt burp..)


Chokobie mummy suruh kamo pluk mummy lahhhh~~~~tdo plak die..kensel Burp!!!!!


3 comments:

tIm said...

perlukah nak fill in the blanks?saya time skolah memang payah jwb soklan ni.hahahha..nape ni rose chantek..ish..ke nak burp jgk?hehehhe

HimAwaRi said...

hahha..iye sy mau burp perasa ikan talapia keke~~ko jgn memain ada tau perasa tu :P ngeeee~~~

tIm said...

heeeeeee...musykil aku.ntah2 selama ni ko beli burp ko yg mkn.hehehehehe..sedap ka rose?

Related Posts with Thumbnails