FlavouR oF LIfe....lovE it and LiVe it ...

"Bila Mana Hidup Ini Sungguh Berperisa~~ YummyLifeLicious "

Thursday, September 8, 2011

Mawar M Boarding Sdn Bhd~~ :P


Selamat Hari Raya semua ^_^ rasa dah berkurun dh blog nie tak di update, oleh itu meh la ringan2 kn tangan menulis something here..diam tak diam sjak menyepi for 5 months nie keluarga kak debab n abg chokobie dh berkembang gan pesat n hebatnye..alhamdulilah moga2 murah rejeki~~AMIN keluarga chokodebab tlah bertambah sekali gandanye hehehe..skrg kita ada Nyipie, Gegurl, Nyanya dan Mikie Monyet hehehe..

Oleh kerana keluarga yg tlah berkembang pesat ini, sempena hari raya nie tidak ada anak bulus yg d hantar ke boarding uncle sims lg tp tahun nie mereka nie akan d masuk kan ke boarding Mawar M Boarding Sdn Bhd kekeke~~~sape nye boarding kah itu?????? saya lg mummy dieorg2 nie nye boarding sendiri la.. ku hangkut sume2 nie balik Jb...naik senak n pudat kete Baby V ku yg comel tu.. kondisi kete yg pudat lupa lak nak snap pic..tp nie la pic ala2 boarding di umah hehehe~~tarak brani kasi lepas bebas cos kalo hilang kang, ada insan yg mcm org giler menangis kang..sapa kah insan itu??? :P


Seminggu sebelum raya tu g bli cage on9.. 3 tier nie rm300...terhangus gak duit tp takpe demi anak2 terchentak nie mummy sanggup jek.. lagi nnt leh guna gak tuk raya tahun depan..so dh safe bajet la.. yg nie abg chokobie kena share gan adik Nyipie, Gegurl n Nyanya. Abg chokobie mmg kamceng gan Nyipie n Gegurl tp riso skit die gan Nyanya nie mmg tak sebulu btl..kalo mood baik telentok la tdo berdua kalo mood tak baik die berboxing dlm cage tu..tp nak buat camne kena paksa rela la cium bulu memasing.


Yang nie kak debab, die nie mmg tak ngam gan sesapa pun..die cume bleh tolak ansur gan chokobie jek tp tu pun skit jela n ikut mood die jugak..oleh itu kak debab kena la duk sorg untuk menjamin tiada adegan boxing memboxing dalam ring nnt hehe~~ anak dara sorg nie mementingkan privasi :)


yang last skali adalah si Mikie Monyet..die duk dlm carrier jek hehe tp carrier nie mmg super size, mmg padan ler gan saiz si Mikie nie yg kenit..he is just 7 weeks old jek dak kenit nie..tp jgn tertipu carrier nie tuk die tdo jek..mostly he spend time termenjit2 dalam my room nie ha..cos die kecik n tak reti merayap jauh2 tu yg brani kasi lepas bebas skit si kenit nie...tp kalo bwk blk thn depan mst dh beso panjang n takleh duk dlm carrier lg huuuu~~~ So sekian sahaja laporan dari Mawar M Boarding Sdn bhd... Motto boarding kami ~~Anak2 bulus happy, mummy pun sangat la happy~~hehehee nape happy cos ari2 depan mata n snang ati mummy :) sekian xoxo~~daaaa


2 comments:

Juz Call Me Sharz said...

kak debab nie mesti cam kucing kite yang nama baby tue..die tak suka ade kucing dalam umah terutama moja...so die takkan balik umah if ade moja...

meowwmania said...

sonok la bebudak tu dpt ikut balik raya...

lg sng hati kan dorang ada kat dpn mata :)

Related Posts with Thumbnails