FlavouR oF LIfe....lovE it and LiVe it ...

"Bila Mana Hidup Ini Sungguh Berperisa~~ YummyLifeLicious "

Monday, February 14, 2011

mari BerPicNik di PoRt DickSon~~~ wieeee~~~

Nie post tuk ari sabtu ari tu sebenar, aku join family cik ctot pergi berjimba2 di port Dickson. Kiteorg grak pun dh jam 2 lebey gak..so sampai pun dkr kul 3 lebey gak la..cari port yg sesuai tuk landing... past letak barang2 siap kan tmpt tuk ber'BBQ la hehe~~jgn memain cik ctot yg buat marinate tuk ayam die..pandai gak ko ctot ngeee~~ :P


Aktiviti utama ialah mengidupkan api nie ha, nak bt bara BBQ...agak bertabah n berchentak jugak la nak idup kan api nie ha... @_@


Nie org kuat BBQ, cik nabila...sume benda die panggang..ayam, kerang, ikan pari, jagung...u name it ^_^


Nie cik ctot bergambar pura2 mengambil berat tgk kerang tu dah masak ke blum kekeke~~


Melayan anak2 buah cik ctot, syok n ske btl dieorg main lari2 kat pantai.. ^_^


Even dah petang pun still ramai giles org kat sane..siap ada banana bot lg..kalo aku sumpah mmg aku tak mau nek bnd alah tu...aku mmg tak adventure lah...uwekssss :P

Tak lame pun kat sana dalam jam 6 lebey ktorg pun blk la umah..tp g ptg nie best gak cos redup la jgk...mcm aku aku g PD tgh2 ari buta memang rentung la jawabnye cos panas bleh kasi pengsan..tp nie orait la...next time leh ajak member2 or kalo anak2 buah dtg leh berpicnik kat sini lg..tmpt nie strategik la cos pantai cantik n tempat die bersih~~okies daaa~~~xoxo ^_^

1 comment:

tIm said...

uihh..picnic bestnyeee..

Related Posts with Thumbnails