FlavouR oF LIfe....lovE it and LiVe it ...

"Bila Mana Hidup Ini Sungguh Berperisa~~ YummyLifeLicious "

Friday, October 1, 2010

HaTi Kena GumbiRa gAn ReraKan niE.....


Today sangat hepy gak coz puan* ct chantek dah start keje hehehe...si pengantin baru nie..ngeeeee~~aku kena mintak berkat nie...AMIN2... today pun kat tempat keje ada buat open house terbuka..sedap gak ler menu2 die tapi g lambat so ada belen2 nye yang tinggal. Tapi xpe coz petang nye umah cik ctot ada buat high-tea ngeeee~~~~ unstoppable makan n makan n makan....gosh demand kak.jill a.s.a.p ^_^ sronok gak memakan gan rerakan keje nie... meh la tgk menu2 mknan n pic rerakan yang mengumbirakan ati hamba nie... tanpa dieorg2 nie maka x best la ari2 hamba kat opis.... ngeeee~~~


this is all the food that being prepared by mak cik ctot..ngeee~~sodap2


nie die hehhee..org2 yang ske mkan nie.....


ntah pose ape ntah d bt nye puan ct nie...tp comey gak ler..mcm bunny nak hopping heheh...


nie baby yg xtra comel lotey hehhe..sape nak pregnant meh tgk baby nie slalu mane tau kenan nnt dpt anak comey camnie... (mntk maap yek mak baby sy pinjam pic baby comey nie)


Last but not least makanan tuk org yg kena berdiet hahha...adakah???? ngeeee daaa xoxo....

3 comments:

tIm said...

hehe..puan tak leh blah..cam lawak je tp that's d fact kan.
eh,comel gak pose bunny i tu ek.hahahahahha..yes,finally u admit it.hahahahhahah

HimAwaRi said...

aku saje jek nak kasi ko chance ct..kan ko br jek nek tarap jd puan so kena aku baik2 gan ko..coz br ler dapat berkat ngeeee~~~ ^_^ tp serius ko cam rebbit nak melompat hahhaa...

tIm said...

hahahaha...rabbit comel ape.kan..mcm rabbit,tgl takde gigi je kat dpn.heheheh

Related Posts with Thumbnails