FlavouR oF LIfe....lovE it and LiVe it ...

"Bila Mana Hidup Ini Sungguh Berperisa~~ YummyLifeLicious "

Monday, April 30, 2012

Oh Malaysia Tanah AIR kuuuu~~~ Ari ke-5



Day 5 dh, so nie ari last kami2 d HK, flight kami kul 11.25am.. so awal2 kami2 dh kemas..from hotel kami amik shuttle bas ke airport seorg bayar dlm $110 HK Dollar.. So lets enjoy pic2 yg d amik spanjang jalan nk ke airport ^_^




Yang nie pic kami lalu kat fruit market die, tgk dr dlm bas pun tau sume nmpk segar2~~yum yum #modetaksarapanlagi :P



Mcm jambatan Pulau Pinang kn?? hehehe..cuaca kat HK nie mmg mcm nie tau..dieorg agak very hazy, sbb tu kalo jenis cpt kena sesak napas cos haze kena bwk  something tuk cover hidung tu mcm surgical mask ke..


Oh yang nie kat Disneyland Resort, kami lalu sini cos shuttle bas tu amik penumpang kat sini tuk ke airport jugak..nak ke airport n Disneyland jalan dieorg kira 1 hala.. 




Sesudah sampai sume serbu kaunter tuk check in barangn get boarding pass..chantek u boarding pas die kalo Lcct tu cam kodok jek boarding pass die hehehe~~~ :P mase nie #modelaparyangsangat2


Oh untuk pengetahuan sumer kat sini, i mean kat HK airport ada makan halal tau..cari fast food name popeye's yek..ala kalo g Mid Valley ada kedai mkn nie..kalo kat Mesia pandang pun tak aku fast food popeye's nie, tp kat sini mcm belanda dapat tanah aku, sumer nak d ordernye... hehehe~~ sgt berpuasssssss atiiiiiii :D burbpppp alhamdulilah~~


Pas mkn kami merayau2 jalan kat airport die, punya la super besau (dh ulang bnyk kali nie) merayau punya merayau..hampir2 miss flight u cos kami bajet dekat ler gate pelepas kami tu..subahanallah jauh rupanye..bayang kn airport nie ada 530 gate pelepasan..besau tak besau ler kan... seb baik kami prasan ada sorg mamat nie duk usung kertas tulis last call to Kuala Lumpur Air Asia...mencicit sumer berlari hahaha~~ kalo ingt sure gelak sensorg~~ :P mcm aksi dlm filem hindi sangam dh tau..


The last pic nie HK, very nice exprience, an eye opening..Insyallah panjang umo n murah rejeki saya will datang lagiiiiii~~~~ #modenakkebalipulakselepasinitp....... :P Oh malaysia tanah air ku, aku merindui mu dah~~daaa..xoxo

2 comments:

MamaBetty said...

hoi! pi bali nak ikotttttttt...

HimAwaRi said...

hahaha..itulah impian aku bt sekian lamanye~~bila la dpt g nie!!! jom2~~

Related Posts with Thumbnails