FlavouR oF LIfe....lovE it and LiVe it ...

"Bila Mana Hidup Ini Sungguh Berperisa~~ YummyLifeLicious "

Sunday, April 29, 2012

The MaGiCal WORLD of DISNEY~~~~ Yeaaaaa~~ Day-3

The third day start wit mcm bese g cari breakkie..slalu kami nek MTR kat Yau Ma Tei ke Tsim Sha Tsui tp kali nie kami nek mini bus no.5M dr our hotel ke stesyen MTR kat Mong Kok...rupanye tmpt bas tu berenti btl2 kat depan lorong kat Ladies Market (a very well known tourists spot kt HK) mcm bese breakkie kat Chungking Mansion, aku dh tak larat mkn Indian food so aku bli  2 samosa jek pastu mkn 2 bijik pisang huhuhu~~ then amik MTR ke Central then interchnge ke Sunny Bay then tukar plak ke Disney Resort train..



Map ke Disneyland Hong Kong~~~ :)



                           

Decor kat train ke Disneyland hehehe~~~sgt cool n kami jd jakun...mickey everywhere~~wieeeeeeee ^_^


This is the gate ke Disneyland..oh tiket ke sini harga die dlm $399 HK Dollar, mmg agak mahal tp once in a life time beb~~ :) pasni jom layan pic2 kat the magical world of Disney~~~wieeeeeee~~~





                            













Hope the all the pic describe everything...sgt ler happy cos childhood dream become reality, punya la besau Disneyland nie we all masuk kul 10.30am kul 7pm br blk..tu pun actully tak sumer kitaorg masuk or play kat situ... kaki skali lg mcm nk meletopss cos kepenatan... hekot ati nk letak bnyk lg pic hehhee~~ oh after that we went for dinner..nnt next entry i tell u about the Indonesian lady yg kami g mkn kat umah die tu~~daaa xoxo ^_^

3 comments:

MamaBetty said...

nanti pegi lg jom!!

meowwmania said...

bestnyaaaa....jeles!

HimAwaRi said...

mamabetty~~ala kita g la koreang plak..ko kn gilos K-pong hehehe :D

Meowwmania~~mmg best hehehe..ada rejeki lbh MM g la sani..mst rasa mcm kembali ke zaman kanak2 smuler :)

Related Posts with Thumbnails