FlavouR oF LIfe....lovE it and LiVe it ...

"Bila Mana Hidup Ini Sungguh Berperisa~~ YummyLifeLicious "

Friday, January 28, 2011

Parcel dari KOREA telah tibe~~~Wieeee ^_^


Jeng..jeng..stelah menunggu selama 2 minggu, akhirnye hehehe~~~telah tiba kunjung nye benda alah nie kekeke~~~nasib baik guna EMS nie kira cam post laju kat koreang la nie kot..kalo aku guna yg murah tu ntah bila jaman la akan sampai bnda nie...actually harga mengepos nie lagi mahal dari harga barang yg di beli nie tau...


Kotak nie di buka dengan gejoloh nye (even dh tau pun ape kat dlm nie hehe~~) siap di balut gan bubble wrapper lagi..pastu duk syok memicit2 wrapper tu...best wooo~~~ dah hasil dari kotak itu adalah jeng~~~~jeng~~~ sila lihat di bawah ini ^_^


hahaha~~nie la hasil menjadi kipas susah mati kepada adik2 MBLAQ nie, akak nie dngar tegar nye telah meng-order CD dieorg direct dari KOREANG~~, coz kunun2 nye dengan hasrat supaya dapat menaikan jualan CD adik2 di KOREANG~~~TEGAR x TEGAR la akak nie ha...(mode kipas susah mati yg extreme kekeke~~~ ^_^


Nie la hasil isi perut CD adik2 MBLAQ nie ha...packing memang A+ cun habis la, walaupun kat buku CD tu akak x paham sepatah haram pun tp xpe, tetap merelakan jek ^_* kalo bli kat mesia kekadang dh yg d re-packing jenis murah2 tu..x cun ler nak bt koleksi..so dpt yg nie mmg puas ati betul la..oh time kasih d ucapkan kepada cik ct yg tleh menolong melancarkan urusan jual beli hehehe~~~ okies daaa~~~xoxo mau kasi dengar ini CD sampai pengsan kekeke~~~

1 comment:

tIm said...

hahahahaha..tu la...urusan jual beli yang agak melawakkan..sangat membimbangkan dan membingungkan.hahah..finally hamek kau.baca la tulisan koriang tu.

Related Posts with Thumbnails