FlavouR oF LIfe....lovE it and LiVe it ...

"Bila Mana Hidup Ini Sungguh Berperisa~~ YummyLifeLicious "

Saturday, January 29, 2011

My BeSTfrIends' WeddinG (Mode Berhati Sayu tp Gumbira) ^_^


Actually last month and this month my 2 of my besties was getting married...huuuu~~~tetibe mode berhati sayu tp gumbira (bipolar la nie keke~~~) first on december is ct chantek ^_^, the actual majlis is at Kedah for the bride la. tapi cos jauh kan so me n cik ctot decide to go to belah saiful nye tempat jek kat sungai besar sabak bernam(betul ker??? hehe..ingt2 lupe la) jalan nak kesana mak oii, jauh gak rupanye tp xpe at least dpt gak gi merayau tmpt org..tu nnt aku tulis entry len...Nie nie pengantinnya ct chantek and saiful, tema tmpt lelaki kali biru.


classic tak pic nie, hehe~~mmg mase amik die original kelabu ^_^ x yah d photoshop2 kan~~~


Pengantin kedua nie lak, hehehe~~~dik poooooooooooo~~kawen juga akhirnye ko dik po..pasnie aku n ct dh x dengar la lg citer cinta cintun ko hehe~~ for dik po nye majlis aku gan cik ctot siap berkampung kat temerloh tu..siap smbt tahun baru kat sane gamaknye keke~~~ tapi puas gak la dpt tgk die akad nikah sume, well aku jd pegapit nie kuikui~~pegapit dtg lambat ^_* ngeee~~


i love the pic atas nie, even pic aku n cik ctot cume separuh tp xpe kasi chance kat bride lah..nie mase nak grak ke masjid b4 akad nikah~~ n pic bawah nie pic slpas selesai akad nikah..nmpk x pengantinnye dik po n ikhsan duk sengih je tu hehe~~~


Well tu la die, pic2 from my bestfriends' wedding...guys i wanna wish u a good future ahead with ur loving husband, dimurahkan rejeki n dipermudahkan segalanya...n kalo aku and cik ctot kawen nnt korg x dtg siap ekkk~~~ muahhhhaaa~~~ ^_^ okies daaa~~~xoxo

3 comments:

tIm said...

heeeeeeeeeeee...thanks rose chantek *sayu jugak*

well..walaupon i da kawen tapi buleh lagi ye kalau nak berfoya2 gaya org tak kawen lagi.hehehehe.
nanti u n ctot kawen musti pergi.nak buat live telecast gitu.hahahahhaa..

much love :)

HimAwaRi said...

Hehehe~~bt jgn x bt telecast...aku pasang lagu koreang nnt... tempah bj kak vera lak kang...AMIN2 kekeke~~~ pas2 bt reception kedua kat jeju island kt koreang waaa~~~grand nye, sape kah??? org nye kuikuikui~~~

tIm said...

hahahahah..buleh2..fully support by the bride n groom la kan.hahah..jgn kata jeju island,apa islan pon boleh

Related Posts with Thumbnails