FlavouR oF LIfe....lovE it and LiVe it ...

"Bila Mana Hidup Ini Sungguh Berperisa~~ YummyLifeLicious "

Monday, February 20, 2012

Jom Join Kami2 meLepak n TelePek d Hujung Miggu~~ ^_*




Hujung minggu adalah hari d mana sumer anak bulus akan lepas bebas d rumah..iyolah kalo mumy keje adalah beberapa ekor yg akan d cage kerana akan menganggu ketenteraman awan jika tidak d cage..hehhee contohnye mot domot n te'nye :P oh skrg nie chokobie n mot domot dh mula baik2 skit, cos dr.nurul kata if dh lepas 3 bulan mot domot sunat so hormon dominon die dh kureng tu yg chokobie tak amik port sgt kat die... tp kalo dekat chokobie ttp berderam gak hehe~~


Hujung minggu juga adalah hari mummy kunun2 rajin main menan gan anak2...nie pic bubu nubu gan mikie nonyet gan stick fluffy oren dieorg..suka giles main menan nie...benda alah tu kekdg smpi kuyup gn air liur dieorg jek... kalo tak men tu kang dieorg main gigit each other pastu mulut masing2 bising cos sakit bergurau ganas~~~


Nyipe n Gegurl n Chokobie nie combination yg slalu lah...gegurl nie pemalu skit, so susah nak main gn org tp die mmg ngam gak gn mikie nonyet..

This is my ICE PRINCESS, mmg tak peduli org..ko gaduh ke, ko men lari2 ke, ko rebut menan ke die peduli ape..suke bt hal sndr... mcm dlm pic nie ler tdo kat tangga sensorang..

Last but not least, pasangan gay kat umah nie hehehe~~ chokobie n nyipie...ke mane pun berdua jela, heran aku si nyipie nye kemana abg die g membuntut jela kejenye.. sayang la kunun2 tu...hehe so itulah aktiviti mummy n anak bulus d hujung minggu... relax santai gediksss jek kami2 nie~~okies daaa xoxo

1 comment:

MamaBetty said...

gambar last xbleh blah..pasangan gay??!!! LOL!!

Related Posts with Thumbnails